Będę miał chyba wolny weekend wkrótce i za bardzo nie wiem gdzie się wybrać. Zaledwie to będzie parę dni, więc daleko nie mogę się wybrać, myślałem o górach - Pieniny, tatry, Beskidy . Jak sądzicie dobry wybór ?
Każdy wybór jest świetny Polecam Wąwóz Homole w Pieninach. A dokładnie: ze Szczawnicy do Jaworek minibusem i już się jest na początku szlaku do Wąwozu. Byłam tam latem i było przepięknie. Jestem ciekawa, jak Wąwóz (nasz Słowacki Raj) wygląda zimą Jeśli się wybierzesz, prosimy o FOTO na Wapniakach.
na szczescie tle ze to gory-wiec moze byc calkiem nieciekawie......lepiej taka wycieczka troche poczekac....i upewnic sie ze trasy juz sa "do przejscia"
jakie lawiny, w Pieninach? Trzy tygodnie temu byłam w Beskidach - na szlaku: Wisła Kopydło -Stożek Mały -Kolibiska -Filipka -Stożek - Głębce. sniegu na lekarstwo. Prawdę mówiąc łatwiej można było się poruszać w górach niż w mieście po straszliwie wtedy oblodzonych chodnikach Na lawiny, owszem trzeba uważać, ale w wyższych partiach górskich