Odchudzanie

Masz coś ciekawego do przekazania, podzielenia sie swoimi doświadczeniami, spostrzeżeniami? Może coś Ci dolega? A może szkodzisz sobie na zdrowiu jakimiś używkami? To jest właśnie dział dla Ciebie.

Odchudzanie

Nieprzeczytany postautor: Marusia » 2017-05-27, 11:23

Mam pytanie do Pań na forum, które dbają o linię. Postanowiłam kilka kilogramów zrzucić i zastanawiam się czy warto kupić jakieś preparaty albo suplementy. Ja wiem, że nie zastąpią zdrowego jedzenia i ruchu, ale może wspomogą? Co polecicie? Najlepiej nie chemiczne, z apteki.
Awatar użytkownika
Marusia
wapniak

Re: Odchudzanie

Nieprzeczytany postautor: Asperger » 2017-06-26, 12:24

A colon próbowałaś? Moja żona kupiła sobie slim a dla mnie taki dla mężczyzn i codziennie popijamy. Nie powiem, spodnie mam trochę luźniejsze, a to drugi miesiąc jest.
Asperger
wapniak

Re: Odchudzanie

Nieprzeczytany postautor: anna46 » 2017-06-28, 11:59

Błonnik. Ale najlepiej taki naturalny z suszu Tak poza tym ważne jest zdrowe odżywianie się. Zrezygnuj ze słodyczy, białego pieczywa na rzecz ciemnego pieczywa. Staraj sie nie smażyć ale dusić oraz piec. W diecie powinny dominować warzywa. Owoce jedynie raz dziennie poniewaz mają w sobie duzo cukru.

Warto jest również kupić sobie oddychającą bieliznę oraz wygodne buty i biegać:
https://sklepgwinner.pl/blog/5-powodow- ... na-wiosne/

Jest to coraz bardziej popularne tak więc widok starszej pani biegającej wieczorami nikogo nie dziwie. A poprawisz swoje zdrowie i figurę.
anna46
wapniak

Wróć do Zdrowie