wiesz mnie też wypadają - i łykałam różne preparaty ze skrzypem - na włosy nie działały - ale paznokcie za to - są zdrowe twarde i rosną jak opętane -hahaha
Jaki dzień w moim życiu był najpiękniejszy?? To nie był dzień, to była noc.
no ja tez coś mam - ale zdecydowanej poprawy nigdy nie zauważyłam - za to sok z pokrzywy - tak tylko - żmudne wyciskanie - i potem nacieranie
ale chyba najlepsza czarna rzepa - jeść i sokiem na godzinę przed myciem smarować włosy - ale cóż trochę śmierdzi-
na twarz iw ogole skore "BIO-Oil"panaceum dla skory,a na wlosy kiedys stosowalam....butelka Acnosanu+witamina A w kroplach....wszystko razem wymieszac i wcierac w skore glowy/lub gdzie indziej-jak kto woli i potrzebuje wlosy /radze omijac miejsce pach....niepotrzebujemy!!!!!
niedziela !!!!dzien odpoczynku i regeneracji sil rosolek i maly relaksik na lozeczku/tak okolo 2 godzinki/lubie tak poleniuchowac czasami ze swiadomoscia ,ze nic nie musze.....oj slodkie NICNIEROBIENIE
a ja troszeczkę po odpoczywałam poszukałam wiosny słoneczko cieplutko pięknie - ale od jutra znów trudno będzie mi cokolwiek zauważyć- ale cóż sama tak sobie załatwiłam wypełnienie czasu