Bo życie zaczyna się po 40-ce!
)...
Boss pisze:kobiety są dziwne... ( ah, ale odkrycie !!)...
ale mam na myśli taki paradoks: z jednej strony - chcą się o przeszłości swojego partnera dowiedzieć jak najwięcej, a z drugiej, później "gryzie" je ta historia, nie mogą pogodzić się z tym, że one nie są tą pierwszą , tą - jedyną ... co o tym myślicie ...![]()
..najwazniejsza napewno.to chyba dotyczy i mezczyzny i kobiety..ale nie "pierwsza naiwna"? moze obawia sie jak bedzie wygladalo zycie z takim mezczyzna ktory wczesniej skakal z kwiatka na kwiatek? mimo ze w innych sprawach nie moze mu za wiele zarzucic? moze obawia sie czy dla niego to juz tylko historia? moze na tyle go kocha ze nie potrafi odejsc...ale na tyle boi ze nie potrafi z nim byc?...wziales pod uwage taka ewntualnosc? wtedy to "dziwnosc" jest przynajmniej dla mnie zrozumiala....
amorek pisze:Ja bym nie chciała nigdy usłyszeć np że jestem złą matką,bo złą żonę jeszcze przeżyję, ale nie matkę.

| Podobne tematy | Statystyki | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Jak brać prysznic jak kobieta ?autor: Grazia.K » 2007-07-06, 01:18 |
Odpowiedzi: 4 Odsłony: 1906 |
2016-09-15, 05:39 autor: Marusia |
|
Czy kobieta na motorze może być seksi ?autor: SuperTereska » 2008-05-04, 22:26 |
Odpowiedzi: 2 Odsłony: 1415 |
2008-05-05, 22:04 autor: Lokata |
|
Przyjaźń pomiędzy mężczyzną a kobietą1, 2autor: Hanna » 2011-01-28, 20:27 |
Odpowiedzi: 15 Odsłony: 2910 |
2013-12-04, 23:54 autor: Marusia |
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość