Grazia,to dlaczego tak postępujesz, bo nie kapuję...
jesteś z tego zadowolona czy nie?Bo życie zaczyna się po 40-ce!
Kaja pisze:Grześ pisze:pozdrawiam cieplutko
O nie! TYlko nie to! TYlko nie cieplutkie pozdrowionka, slodkie buziaczki i misie misiaczki
....prawicy zresztą też nie...

Boss pisze:Agnieszka pisze:
klopoty sie zaczynaja..jesli kobiecie z ktora chce byc na stale powie za duzo...o sobie...
tzn. wolisz żyć w nieszczerości... niewiedzy... nie rozumiem - co znaczy "za dużo"... za dużo "prawdy"..??
w koncu na takiego trafisz ...ktory zaakceptuje cie zprzeszloscia i bedzie chcial budowac z toba przyszlosc...jestem mloda, niezalezna...dasz rade!
Kaja pisze:Agnieszka,w koncu na takiego trafisz ...ktory zaakceptuje cie zprzeszloscia i bedzie chcial budowac z toba przyszlosc...jestem mloda, niezalezna...dasz rade!
oj Kajus
wiem
echoooo pisze:Agusia, po 20 latach to przestaje mieć znaczenie. A przeszłość ma każdy z nas.
Ten, kto nie szanuje i nie ceni swej przeszłości, nie jest godzien szacunku teraźniejszości ani nie ma prawa do przyszłości.
o jakich 20 latach mowisz?dokladnie! Poza tym jakie przeszlosc ma znaczenie? Liczy sie tu i terazechoooo pisze:Po 20 latach bycia z facetem, zaczyna Ci być obojętna jego przeszłość.

| Podobne tematy | Statystyki | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Przyjaźń pomiędzy mężczyzną a kobietą1, 2autor: Hanna » 2011-01-28, 20:27 |
Odpowiedzi: 15 Odsłony: 2911 |
2013-12-04, 23:54 autor: Marusia |
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość