Trzymam kciuki za Wasze spotkanie

Bo życie zaczyna się po 40-ce!
To może innym razem. Nie przywykłam do licytowania się gdy w grę wchodzą uczucia. W ogóle nie interesują mnie żadne gry interpersonalne. Wiem co robię Lidusia, wierz mi...Prawdziwa przyjaźń zdarza się rzadko, a gdy się zdarzy trwa wiecznie, niezależnie od okoliczności...i nic nie jest w stanie jej zniszczyć. Nie bierze się tu pod uwagę, kto więcej i ile daje...To jest obce pojecie...Jeśli nad tym się zastanawiamy, to tak naprawdę nie ma i nie było przyjaźni.,alak pisze:Prawdziwa przyjaźń zdarza się rzadko, a gdy się zdarzy trwa wiecznie,
alak pisze:.Jeśli nad tym się zastanawiamy, to tak naprawdę nie ma i nie było przyjaźni.

popraw Lidusiu, napisałam.

-Adam konczy dopiero o3-ciej/moze bede musiala po niego pojechac tym razem-mial dzisiaj wczesnie rano "bliskie spotkanie 3-ciego stopnia "z banda czarnych nasto-letnich=w rezultacie -policja juz zawiadomiona-ale jeszcze musi pojecac do spitala na przeswietlenie.....musi klatke przeswietlic-bo ma kopoty z oddychaniem......trudno zeby nie jak mu jeden po klatce poskakal....
zobaczymy....
| Podobne tematy | Statystyki | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Na długie jesienne wieczoryautor: Lidusia » 2007-11-12, 20:34 |
Odpowiedzi: 7 Odsłony: 4814 |
2015-10-16, 14:27 autor: tako |
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości