Bo życie zaczyna się po 40-ce!
zly wybor 

Grazia.K pisze:Alez doswiadczaja ,tylko moze zycie nas takimi uczynilo....jest wiele rzeczy ktore spowoduja ,ze bede plakac ,ale nie porazka w zwiazku

/swiadoma siebie-zeby przezywac taka rozpacz.....

kasta pisze:mysle sobie-ze za bardzo jestem /w pewnym sensie-wyedukwana/swiadoma siebie-zeby przezywac taka rozpacz.....
dlamnie kojarzy sie to z zatraceniem siebie-w milosci do drugiej osoby,a to raczej niemozliwe w moim przypadku/to tak jakbym przestala byc soba-a "widziala/lub zyla poprzez osobe ukochana
niemozliwe
kasta pisze:mysle sobie-ze za bardzo jestem /w pewnym sensie-wyedukwana /swiadoma siebie-zeby przezywac taka rozpacz.....
) jest cechą naszej osobowości. A właściwie można powiedzieć inaczej: "taka sama" miłość jest przeżywana z różną intensywnością przez różnych ludzi i może przeżywałaś coś podobnego co ja, tylko w odmienny sposób...kasta pisze:dlamnie kojarzy sie to z zatraceniem siebie-w milosci do drugiej osoby,a to raczej niemozliwe w moim przypadku/to tak jakbym przestala byc soba-a "widziala/lub zyla poprzez osobe ukochana

Lokata pisze:tak by powiedzieli psychologowie, uzależnienie
Lokata pisze:"wyedukowanie"
trwajatylko chwile-i niesa powodem do placzuannab pisze:jestem za bardzo świadoma żeby dać się ponieść takiemu
i jestem w stanie wiele wybaczyc i ofiarowac ukochanej osobie...ale do czasu
jesli potraficie kochac az do zatracenia

kasta pisze:ale - jesli potraficie kochac az do zatracenia
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości