to miejsce to obserwatorium astronomiczne się zrobiło czy co

czytam tu wyłącznie komunikaty meteorologiczne
a może by tak zacząć,: cholera! dlaczego wszystkich chłopów stąd wywiało??? która wie co się dzieje z Grzesiem? może tylko ja jestem niedoinformowana? albo gdzie się podział Pitpiter? nie mówiąc o innych!
To ja Wam powiem o swoich obserwacjach i przypuszczeniach - facetów nudzą nasze pogaduszki, oni albo o polityce albo (w męskim gronie) o dziewczynach, albo penetrują portale randkowe. Stąd uciekają, bo tu się nie podrywa! Wszyscy są dla siebie mili, układni, wszyscy się kochają, ale jest nudno do cholery! Ja mam całą masę koleżanek do pogaduszek w realu i zastanawiam sie dlaczego tu jestem... Myślę, że codziennie tu zaglądam z nadzieją, że wreszcie COŚ się zadzieje i forum nabierze bardziej wyrazistego charakteru. Od czasu do czasu próbuję "zaczepiać" lub ironizować, lub "stawać okoniem" ale zostaję stłamszona, skarcona, wchłonięta i zalana przez morze ogólnej życzliwości... Zero kontrowersji czy różnicy zdań wyrażaneych w emocjonalny sposób (nie znaczy chamski!) Niepodzielnie panują życzliwe dla siebie (czasami do obrzydliwości) kobiety! Mimo wielu rozmów o seksie uważam, że klimat tego forum jest aseksualny! I mało wyrazisty! Przyszłam tu jeszcze za czaów bardzo kontrowersyjnej ale niezwykle błyskotliwej i inteligentnej"oszustki" Echooo, ech, to była postać! Forum kipiało (zarówno pozytywnymi jak i negatywnymi) empocjami a mężczyźni....niewielu ale BYLI

Po jej odejściu oburzone Grono ucichło, spowszedniało i opustoszało, przybrało postać zwierzeń z pamiętnika pensjonarki (tu muszę dodać, że ja w całej sprawie "Echooo nie zabierałam głosu i pozostałam neutralna). Pewnie w tym miejscu usłyszę ; tak? to ZRÓB coś, żeby to zmienić! Czasami próbuję, ale Gremium tego nie przyjmuje!
To tyle na "dzień dobry"
MIŁEJ, WIOSENNEJ NIEDZIELI WAM ŻYCZĘ! I poddaję pod dyskusję powyższe...