Szkoda, że czasem coś się zaczyna i jednocześnie kończy!!!!
Warto jednak próbować!!
Nie zawsze jest beznadziejnie!!
Buziaki dla Ciebie, Anno!!!
Bo życie zaczyna się po 40-ce!
alak pisze:Witajcie! Mam wyrzuty sumienia, że tu nie zaglądam, ale tak mnie pochłania moja obecna sytuacja, że wszystko inne schodzi na plan dalszy. Zresztą nie lubię pisać o innych, bo nie czuję sie z tym dobrze. Powiem tylko, że weekend spędziliśmy razem...było cudownie. Byliśmy na basenie i po raz pierwszy w życiu odważyłam się wypłynąć na głębszą wodę, on jest ratownikiem. W sobotę natomiast idziemy na zabawę, tym razem razem, jako para...jako para, póki co. Jak będzie dalej? zobaczymy.
Zosiu, życzę udanego przyjęcia urodzinowego. Mój też jest Bliźniakiem, zresztą jak do tej pory, moi byli też w większości byli Bliźniakami. Jestem chyba na nich skazana...

alak pisze:...a ja randkuję już czwarty weekend z rzędu z tym samym partnerem...tak chciałabym jak najdłużej...boję się, że to też kiedyś się skończy, ale póki co czerpię jak najwięcej z każdej wspólnej chwili, w tygodniu odsypiam sobotę i niedzielę i tak do następnego weekendu...oby trwały wiecznie...

Agnieszka pisze:tak trzymaj i powodzenia
mowie oczywiscie o drugiej polowce..
ale do nas tez zagladaj
Lidusia pisze:To w sobotę i niedzielę nie sypiasz?????!!!!!!!!!
To co Ty robisz???? Przyznaj się i to bez bicia!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości