Oryginalny prezent dla siostry

Dobry wygląd poprawia naszą samoocenę oraz sprawia, że czujemy się lepiej. Dział ten będzie poświęcony kosmetykom, makijażowi, fryzurom oraz innym czynnikom, które sprawiają, że wyglądamy i czujemy się lepiej.

Oryginalny prezent dla siostry

Nieprzeczytany postautor: anna46 » 2025-01-21, 15:45

Oryginalny prezent dla siostry na 50 lat .Z góry dziękuję za podpowiedzi
anna46
wapniak

Re: Oryginalny prezent dla siostry

Nieprzeczytany postautor: mariamaria » 2025-01-22, 10:38

Na 60 dostałam od siostry 60 prezentów. Głównie drobiazgi ale przeplatane bardziej wyszukanym prezentem. Każdy prezent ładnie zapakowany i osobno. Nie pamietam już co to za prezenciki były, ale pamietam jak za kolejnym razem np przy piętnastym prezencie przypominałyśmy sobie co się wydarzyło szczególnego jak miałam piętnaście lat i tak przez kolejne lata i kolejne prezenty. Zajęło nam to cały wieczór. Nie pamietam co to były za drobiazgi ale pamietam atmosferę, wspominki a najbardziej to że chciało jej się to przygotować z myślą o mnie.
A jeśli chodzi o same drobiazgi, polecam aby wśród nich znalazło się coś z ceramiki z Bolesławca https://andyceramika.pl/ Polecam tutaj zerknąć sobie szczegłnie na tę pracownię. To wyjątkowe rzeczy, które powstają w Polsce całkowicie ręcznie.
mariamaria
wapniak

Wróć do Moda i uroda