Lou pisze:Jak to kiedyś napisał pewien socjolog - ludzie latami szukają w sieci partnera. W końcu staje się to szukaniem dla samego szukania.
Co myślicie na ten temat ? Na temat samych - poszukiwań partnera - w sieci ?
Bo życie zaczyna się po 40-ce!
Lou pisze:Jak to kiedyś napisał pewien socjolog - ludzie latami szukają w sieci partnera. W końcu staje się to szukaniem dla samego szukania.

Szukac sobie można.... o ile ma sie dystans do tego typu znajomości. Cóż moge powiedziec ... obserwuje na S. jak zdesperowane sa kobiety, jak dają sobą pomiatać, jak się łaszą i robią z siebie idiotki (oczywiscie sa wyjatki i prosze nie brac tego do siebie) ...jak rzucaja sie z pazurami na rywalki ...... dla mnie to żenada. Fakt że wywalajac rozebrana fotke maja wieksze szanse na znalezienie partnera ... tylko czy o taki rodzaj znajomosci chodzi? A potem płaczą, że zostaly wykorzystane i po jednym numerku facet juz sie nie odezwal . Co prawda nie tylko kobiety są takie ....Boss pisze:Co myślicie na ten temat ? Na temat samych - poszukiwań partnera - w sieci ?

Na marginesie kilka pań miało pretensję, jak mogłam zamieścić swoje zdjęcie (twarzy). Jak ja się nie wstydzę wyjść na ulicę? Poszukam tą korespondencje, może znajdę. Po prostu opadły mi ręce.

echoooo pisze:Nie jestem człowiekiem bez twarzy, nie widzę problemu, biorę pełną odpowiedzialność za to, co pisze i o czym rozmawiam. Zawsze bronię swoich przekonań, czy to w internecie, czy w realu. Nie muszę się kryć za anonimowością.

Agnieszka pisze:mysle ze to co podnieca w internecie...to tajemnica...
to wyobrazenie o drugiej osobie...
zbudowane na podstawie ...maili..postow...zdjec...
zderzenie z rzeczywistoscia bywa bolesne...
poza tym...
szczerosc...
na ile osoby sa wobec nas szczere,,,na ile my wobec nich....
czy to co pisza jest prawda?
czy kreuja sie na kogos kim nie sa?
ale czy w realnym zyciu tez tak nie jest?
ktos kto chce koloryzowac bedzie to robi obojetnie gdzie....

| Podobne tematy | Statystyki | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Samotność1 ... 4, 5, 6autor: Boss » 2007-05-10, 19:56 |
Odpowiedzi: 75 Odsłony: 7378 |
2015-09-22, 13:26 autor: pause |
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości