Moi drodzy, moja wytrzymałość i tolerancja - właśnie znalazła swój kres. Czas odsłonić - całą prawdę:
otóż - koleżanka zarejestrowana jako echooo, posługiwała się jeszcze następującymi nickami:
echoooo [ 1044 Posty ]
Demonik [ 19 Posty ]
Gleken [ 3 Posty ]
Werysia [ 2 Posty ]
do momentu kiedy były to drobne kłótnie, które zaczęły przeradzać się w pyskówki, - mogłem jeszcze przymykać oko, ale kiedy zaczęły się karczemne awantury , oraz - robienie nas wszystkich w konia ( przytoczę tu ostatni post pod nickiem Gleken:
"Wysłany: 2007-07-05, 23:10 Trójkąty..
Nie będę dalej ukrywał, że żyję w trójkącie. Kiedyś, chciałem nawet namówić żonę, by spróbowała romansu z innym mężczyzną. Chyba nie zrobiła tego. Natomiast od pewnego czasu czuję, że na dłuższą metę taki układ staje się to dla mnie nie do zniesienia. Próbowałem wyjaśniać problem z psychologiem, żeby znalazł jakieś rozwiązanie. Nic z tego nie wyszło. Co mam robić? Czy zasięgnąć pomocy lekarza seksuologa?"
a "natrafiłem" na ten post przed paroma minutami... stwierdziłem jednoznacznie, że echoooo - emocjonalnie nie dojrzało do naszego forum, albo ma kłopoty ze zdefiniowaniem własnej osobowości.
Aby położyć kres tej sytuacji - zdecydowałem się na definitywne rozstanie z naszym forum, ze wszystkimi osobnikami, pod którymi nickami pisała echoooo.
Proszę o Wasze komentarze -
http://www.wapniaki.pl/viewtopic.php?p=7132#7132