ALKOHOL TWÓJ WRÓG - WIĘC LEJ GO W MORDE
o kacu
nic nie znamBo życie zaczyna się po 40-ce!
,/korzystac z doswiadczen-francuzow-duzo pija-przy jedzeniu
miec -kaca
Boss pisze:Lou pisze:Mam pytanie, drogie Panie. Wygrywać z katzem? I od razu mówię, że wydaje mi się, że nie jest to mądrze postawione pytanie, bo... Łagodzić skutki to nie wygrywać... Jak wygrywać ze zwycięzcą? Chochlikiem z butelki, co nas sponiewierał? Zresztą, to nie jest opcja gry... Aspiryna... woda... Idę, per odem...
nie, nie właśnie chodziło nie o "łagodzenie" skutków, tylko o walkę...
czyli - jak doprowadzić siebie do stanu "używalności" na drugi dzień, aby skutków nie było... teraz reklamują "wspanmiałe środki"...więc - jestem ciekaw - chemia - czy stare sposoby "babuni"...
albern pisze:kaca wspaniale wspomnienia.ja jak wypije i nie mam sexu to mnie tez leb boli
ale jak mam to i to,rano czuje sie jak mlody bog robiac sniadanie z przyjemnoscia.
kasta pisze:albern pisze:kaca wspaniale wspomnienia.ja jak wypije i nie mam sexu to mnie tez leb boli
ale jak mam to i to,rano czuje sie jak mlody bog robiac sniadanie z przyjemnoscia.
wydaje mi sie ze jak za duzo wypijesz-to cie leb boli-....z sexu i tak-nici-w stanie upojenia-to tylko checi........![]()
a w tym drugim przypadku-i tak bys kaca nie mial
echoooo pisze:Nie jest dobrze Panie pitpiter, nie dobrze
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości