Odważni

Tu są umieszczane tematy, które nie cieszą się zainteresowaniem, lub są zbędne

Odważni

Nieprzeczytany postautor: Boss » 2007-05-14, 02:03

Ogólnikowo - jest to dział dla ludzi odważnych, dla ludzi którzy nie wstydzą się pokazać swoich walorów, swego ciała. Jeśli uważasz, że jesteś w stanie zamieścić tutaj takowe fotki to przeczytaj poniższe zasady i do dzieła. Jeśli uznamy, że zdjęcia się nadają (są zgodne z regulaminem) to zostaniesz wyróźniony kolorem różowym, który będzie charakteryzował 'naszych odważnych'.

Zasady :

1. Zdjęcie musi przedstawiać Ciebie, a nie być ściągnięte z neta.

2. Fotka musi być naprawdę odważna. Odkrywająca Twoje ciało. Ale - nie to jest najważniejsze. Musi to być - przede wszystkim fikuśna, pobudzająca zmysły oglądającego. Może to być też jakiś klimatyczny akt, gdzie nie koniecznie widać intymne miejsca. To już zależy od Waszej wyobraźni. Najważniejsze, aby to zdjęcie miało to "coś".

3. Zdjęcie (zdjęcia), które chcesz wstawić najpierw wyślij na e-maila do (tymczasowo) Administratora o nicku Boss (kontakt@wapniaki.pl), który stwierdzi czy fotka/i są zgodne z regulaminem i nadają się do umieszczenia w tym dziale, a co za tym idzie przyznania przez Adminów odpowiedniego koloru nicka. Po wysłaniu zdjęć na podanego maila zawiadom o tym Boss'a na PW.

4. Jeśli sobie tylko zażyczysz - Twoje zdęcia umieszczone zostaną w dostępnym tylko dla zamkniętego grona - działu.

Pozdrawiam i zachęcam do wysyłania zdjęć - Boss.

PS. Jednocześnie ogłaszam "nabór" na Moderatora, który zaąłby się tym działem, tym tematem.
Awatar użytkownika
Boss
Administrator

Nieprzeczytany postautor: Boss » 2007-05-14, 15:40

Nie, nie taka jest intencja ... chodzi o to aby pokazać i piękno ciała i piękno - duszy . Dlatego - jest taka szeroka formuła tego dzału; zasad nadawania Rangi Odważni.
Głównie chodzi o to, aby przedstawiać jakieś ciekawe, "filutne", śmieszne, interesujące, oryginalne - ujęcia... fizycznosc - to sprawa - drugorzedowa.. :)
Awatar użytkownika
Boss
Administrator

Nieprzeczytany postautor: Boss » 2007-05-14, 17:38

Jak wiesz, na każdego człowieka, różnie wpływają - różne bodźce - szczególnie wizualne...
Podam przykład ... mój osobisty... gdybym - zobaczył Ciebie ubranej w czarne futro, kołnierz - przytrzymywany rękoma.... to na przykład - działa na mnie... pobudza wyobraźnię, ...
Ostatnio zmieniony 2007-05-15, 09:42 przez Boss, łącznie zmieniany 1 raz
Awatar użytkownika
Boss
Administrator

Nieprzeczytany postautor: Agnieszka » 2007-05-15, 07:00

dla mnie nagosc nie jest zadna tajemnica...bo pelno jej wokol....ale osobiscie lubie ogladac ladnie zrobione akty...to na marginesie ,,,bo przeciez nie o akty tu chodzi...a raczej o aure...i klimat zdjecia....
Awatar użytkownika
Agnieszka
wapniak

Nieprzeczytany postautor: Mirek » 2007-05-15, 23:53

a ja uwazam, ze to dobry pomysl. Mysle, ze i ja kiedys tu bede aplikowal. jeszcze nie dzis, nie jutro...ale - umieszcze.
Awatar użytkownika
Mirek
wapniak

Prosba

Nieprzeczytany postautor: Beata » 2007-05-16, 13:47

w zwiazku z podaniem swojej fotki w dziale VIP - prosze o rangę Odważni.
Awatar użytkownika
Beata
wapniak

Odważna

Nieprzeczytany postautor: Boss » 2007-05-18, 03:29

Beato, sorry, że dopiero dziś, ale to moje niedopatrzenie...
jak zapewne zauważyłaś, podobnie jak i inni użytkownicy forum, masz już od momentu umieszczenia fotki - rangę ODWAŻNA . Gratuluję !!
Awatar użytkownika
Boss
Administrator

Wróć do Śmietnik