Bo życie zaczyna się po 40-ce!
echoooo pisze:A jak to się ma do praktyki. Bo to wszystko teoria. Gdyby to wszystko było takie proste i opierało się wyłącznie na rozmowach, to żaden związek by się nie rozpadł. Ciągle rozmawiamy o tym, co by było, a nie o tym, co jest. Skoro z teorii jesteśmy tacy obkuci, to, czemu w śród nas tylu samotnych ludzi?
echoooo pisze:Agnieszko, ja psychologii nie kończyłam. Kieruję się wyłącznie instynktem. Gdzie mam nabyć owych umiejętności? I dalej teoria. Rozmowy niewiele dają, albo dają na krótko.
echoooo pisze:A jak to się ma do praktyki. Bo to wszystko teoria. Gdyby to wszystko było takie proste i opierało się wyłącznie na rozmowach, to żaden związek by się nie rozpadł. Ciągle rozmawiamy o tym, co by było, a nie o tym, co jest. Skoro z teorii jesteśmy tacy obkuci, to, czemu w śród nas tylu samotnych ludzi?

kasta pisze:ps.s
jak pisze dobrze-nie znaczy grzeczne-takie ktore sa dobrymi ludzmi i potrafia sobie dawac rade w zyciu
sa narawde-wyjatkowi:):):)zreszta ich zycie swiadczy o nich
teraz-wyfrunely-mnie tez wychpnely-teraz mamo-jest jest czas dla ciebie,caly zas bylas dla nas,i jestes,pozwolilas nam dorosnac-teraz zajmij sie soba![]()
![]()
![]()
i tak zrobilam....
Modliszka pisze:... a co myslicie nt. przyzwyczajenia sie do swojego partnera... czesto slyszy sie takie opinie "ja juz sie przyzwyczailam do swojego meza/zony". Co myslicie na ten temat ?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości