Bo życie zaczyna się po 40-ce!
Fiona53 pisze:Samotność bardzo boli i staram się to zmienić.....ale nie wychodzi
Niczyja pisze:Samotność przeznaczona jest tylko dla singli.
Niczyja pisze:Człowiek samotny dziczeje, staje się odludkiem. Szybko się starzeje, dlatego bronimy się przed samotnoscią,szukamy bratnich dusz. Dlatego tu zaistnieliśmy !
echoooo pisze:Macie rację, że to miejsce może stać się łącznikiem i możliwością poznania, bratniej duszy, przyjaciela, czy nawet partnera na resztę życia.
echoooo pisze:W tym temacie nie mam nic do powiedzenia, nigdy nie byłam samotna, choć czasem o tym marzyłam.
echoooo pisze:Myślę że samotność to stan umysłu, nie fizyczny brak partnera.
echoooo pisze:Boss, nie wiem czy jest, czego gratulować.
echoooo pisze: Czasem lepiej byś samemu, niż tkwić w chorym układzie.
echoooo pisze:A fakt, nie znam smaku prawdziwej samotności. Zresztą jestem osobą dość otwartą i komunikatywną. Szybko nawiązuję znajomości. Mam wielu przyjaciół i znajomych, nigdy nie czułam się samotna. Mój dom częściej przypominał tramwaj, niż samotnie.
echoooo pisze:Jest mi głupio, nie powinnam zabierać głosu w tym temacie.
echoooo pisze:Myślę, że często szukamy ideałów, ludzi przebojowych, urodziwych, a nie zauważamy, że w naszym otoczeniu jest wielu fajnych, sympatycznych i wartościowych ludzi. Może warto właśnie wyciągnąć rękę do nich. Choćby nawet po to żeby nie czuć się samotnym. Może się okazać, że to właśnie oni wypełnią nasze życie.
echoooo pisze:Jeśli ktoś się ze mną nie zgadza to przepraszam.

........ sadze ze cale zycie szukamy-idealow,w koncu jakies drogowskazy do nadania odowiedniego kierunku potrzebne sa w kazdym wieku/w koncu caly czas w podrozy jestesmy
ktory-jest moj-i tylko-moj,ale dobrze sie z nim czuje,
,i jesli potrzebje-towarzystwa-matychmiast-"upominam"sie o to

| Podobne tematy | Statystyki | Ostatni post | |
|---|---|---|---|
Samotność w sieciautor: Boss » 2007-06-12, 22:30 |
Odpowiedzi: 7 Odsłony: 1507 |
2015-09-03, 11:31 autor: tworzsitor |
|
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość